Pages

Tuesday, 20 December 2016

Festive Christmas Book Tag


Хей хей!

От толкова много време не сме се виждали :( Написах публикация за блогмас последно на 9 декември, ако не се лъжа, и това беше, за съжаление. Надявам се догодина положението да е по-успешно. Така се случи, че имах здравословни проблеми, после изпитите ми толкова ме изтощиха и изцедиха, че просто нямах сили за нищо. Радвам се, че вече са минали и сега мога да се отдам на заслужено лежерно четене, почивка и похапване. (Нагодина фитнес :D )

Преди известно време видях този толкова страхотен таг и ще ми е много забавно да го направя. Както винаги, оставям го отворен за всекиго, но приканвам всички ви да го направите, защото е страшно сладурски!

1. Книжно семейство, с което би искала да споделиш коледната вечеря
Безспорно семейство Уизли! Толкова колоритни, забавни, приятно странни и топло настроени към всекиго! Ще падне голям смях.

2. Книжен артикул, който би искал да получиш като подарък за Коледа.
Ами, честно казано, аз си падам малко минималист и не обичам да трупам материални вещи, особено такива, от които нямам очевадна нужда. Много бих се зарадвала на някой готин artwork или цитат от моя любима книга, написан красиво с готин шрифт.

3. Герой, който би бил прекрасен коледен елф
Лунааааа от Хари Потър. Определено ще е малко нетрадиционен елф, но според мен ще свърши прекрасна работа с разпространяването на коледния дух.

4. Свържи книга с перфектната коледна песен
"Сняг вали" с песента на Марая Кери - All I want for Christmas
5. Книга или герой, от който или която си разочарован и изпращаш директно в списъка на непослушните?
Споменавала съм и друг път, но очаквах повече от "Изумителната и изключителна приказка за Мирър и Голиат" на Ишбел Бий.
6. Книга или герой, който или която смяташ, че заслужава повече признателност и трябва да отиде в списъка с добрите.
Наскоро прочетох "За да си спомня" на Лара Ейвъри и мисля, че Сам не заслужаваше такава съдба. Трябваше да й бъде отпуснато още малко време.
7. Червено, златно, зелено: книга, която има прекрасно коледно чувство в себе си.
Хмм, сега се замислих много сериозно! :D Това е една от най-любимите ми детски книжки!
8. Книга или поредица, която ти обичаш толкова много, че би искал всеки да намери под елхата, за да я прочетат и заобичат също.
За книга ще кажа - "Кутия за птици" на Джош Малерман, защото ми е личен фаворит за 2016! Жестока просто!!! И понеже искам да споделя и поредица, ще кажа - "Изборът" на Кийра Кас, защото е супер лека, разтоварваща и приятна.
Надявам се да ви е било интересно да прочетете отговорите ми и отново много съжалявам за проваление блогмас :(

Усмивки и панди,
Криси

No comments:

Post a Comment