Pages

Wednesday, 8 February 2017

The Secret Life of a Book Blogger Tag


Хей хей :)

Забравихте ли ме вече?

Няма да се изненадам, ако сте, честно казано. От почти един месец блогчето ми хваща виртуален прах (ако това изобщо работи така хаха ), но ми се иска най-после да се отърва от тази липса на вдъхновение и да започна редовничко да пиша тук! Имам така смелата ( и ще видим дали реалистична ) идея да публикувам всяка сряда и неделя.

Видях този готин таг от Теми и тъй като много обичам такива тагове, които са малко като лексикони, нямаше как да устоя!

1. От колко време си блогър?

Аз всъщност съм бебенце още в блог пространството, започнах едва ноември 2016. Принципно имам канал в YouTube - Kristina Z - но някакси ми щукна идеята, че искам и блог, защото имам идеи за постове, които просто не изглеждат толкова добре на видео, както написани.

2. Кога мислиш, че ще спреш да публикуваш постове?

Силно се надявам тази моя страст само да се развива все повече и повече, но предполагам, че ако изпадна в някаква дупка на пълна демотивация и липса на вдъхновение, навярно ще спра.

3. Какво е най-доброто нещо в това да пишеш в блога?

Знам, че ще звуча много по-интелигентно и изискано, ако кажа, че най-доброто нещо е споделянето на искрено мнение бля бля, но за мен всъщност приятелствата, които се завързват покрай общите ни интереси са най-хубавото нещо! Има толкова много прекрасни четящи дракончета!

4. Кое е най-лошото? Какво правиш, за да го поправиш?

Не мисля, че като цяло има нещо, което разглеждам като лошо. По-скоро разглеждам нещата като предизвикателства. Bring them on!

5. Колко дълго ти отнема да намериш снимки, които ти харесват?

За тази година си обещах, че ще се старая снимките в блога ми да са в повечето случаи лично мои, които аз съм правила. Не съм ви споделяла, но аз ОБОЖАВАМ да снимам, и самият процес на улавянето на правилния момент, ъгъл, светлина, експозиция са ми много приятни и любими. Отнемащи време обаче хаха.

6. Кой е твоят book crush?

Ох, сега сигурно ще се отречете от мен, но аз никога не съм си падала по някого от книга. Не знам, някакси  ми е адски трудно да си материализирам даден персонаж дотам, че евентуално да си падна по него.

7. Кой автор би желал да бъде в блога ти?

КРАЛЯ! Стивънчо. Мистър Кинг. Мистър Аз-Имам-Най-Болния–Мозък. Мистър Хорър. Да, май прекалих малко с имената, ама хванахте идеята хаха. Той не ми е от най-любимите ми автори, но ми е един от най-любопитните. Чисто научно даже ми е кеф да чуя какво се мъти в главата му.

8. Какво носиш докато си пишеш поста?

Точно в момента ( 23.41 британско време) си лежа в леглото по пижама и вместо да уча за двама ми теста утре по молекулярна биология и фармакология, седя и пиша пост за тайния си живот.

9. Колко време ти отнема, за да се приготвиш?

Не се приготвям ритуално по никакъв специален начин, но ми се иска тази година да си направя график, който да спазвам. Обичам и ми е по-спокойно, когато съм организирала и планирала всичко. Някакси ми носи душевен комфорт.

10. Какво мислиш за book-blogger-ската общност?

Радвам се, че хората все повече четат и искат да говорят за книги. Носи ми такова щастие особено като виждам, че и много млади хора/тийнейджъри посягат с любов към книгите!

11. Какво мислиш, че човек трябва да прави, за да има успешен блог? 

Да бъде себе си най-вече. Винаги се забелязва колко чувство си вложил в даден пост.

Надявам се да ви беше интересно да ме опознаете малко повече.

Усмивки и панди,
КрисиNo comments:

Post a Comment