Pages

Sunday, 26 March 2017

Книжно Ревю: Adulthood is a myth


Хей хей :)

Иска ми се да напиша нещо много убедително и впечатляващо, което да ви отвее направо и да разберете колко готина е тази книжка с мини комикси, но когато нещо наистина много ми харесва, трудно намирам правилните думички, за да си предам емоциите успешно. Да пробваме обаче!

Adulthood is a myth е сборник с мини комикси, които имат за цел да опишат трудностите на това да си възрастен (или поне да се опитваш да си :D) и комичните ситуации, които съпътстват още по-комичните и трагични опити. Самата авторка все още ежедневно се бори и опитва да свикне с идеята, че чисто по години е вече възрастна, но пък ни най-малко не се чувства така. Говори ми!

Изключително много се изненадах колко пъти видях себе си в ситуациите, които Сара описва, и разбира се, се смях с глас. Ох, а смях ли беше! Толкова се хилих и усмихвах, че направо ме заболяха мускулите около устата. Така знаеш, че една книга е успяла да си свърши добре работата, забавлявайки те и носейки ти много позитивни емоции.


Комиксчетата са изключително кратки, по няколко картинки само, но са толкова уместни и на място! Определено голяма част от повдигнатите въпроси и кризи в тях са неща, които наистина ти се случват, когато започнеш да порастваш и особено, когато заживееш сам за първи път.

Отдавна не бях чела толкова свежа, позитивна и забавна книжка. Именно затова я препоръчвам не просто с две ръце, а и с два крака. Абе с всичко! Ако мислите, че английският език ще ви затрудни, то имам добра новина за вас. Издателство "Емас" съобщиха, че са започнали работа по нея и съвсем скоро ще можем да я видим и на български!Усмивки и панди,
Криси

1 comment:

  1. Оле, когато написа, че е възможно да я има на български страшно се развълнувах! 👐💓

    ReplyDelete